català

😎 
Enter your username

1 Hi havia un home d'entre els fariseus que es deia Nicodem, un cap dels jueus:

 Aquest es va acostar a Jesús de nit i li va dir: Rabí, sabem que ets un mestre vingut de Déu, perquè ningú no pot fer aquests miracles que fas, si Déu no és amb ell .

3  Jesús respongué i li digué: En veritat, en veritat et dic que si un home no neix de nou, no pot veure el Regne de Déu.

 Nicodem li digué: Com pot néixer un home quan és vell? pot entrar per segona vegada al ventre de la seva mare i néixer?

 Jesús va respondre: En veritat, en veritat et dic que si un home no neix d'aigua i de l'Esperit, no pot entrar al Regne de Déu.

 Allò que neix de la carn és carn; i allò que neix de l'Esperit és esperit.

 No et sorprengui que t'hagi dit: Heu de néixer de nou.

 El vent bufa allà on vol, i tu n'escoltes el so, però no saps d'on ve ni cap a on va: així és tot el que ha nascut de l'Esperit.

 Nicodem va respondre i li va dir: Com poden ser aquestes coses?

10  Jesús respongué i li digué: Ets amo d'Israel i no saps aquestes coses?

11  En veritat, en veritat, et dic: Parlem el que sabem, i testimoniem el que hem vist; i no rebeu el nostre testimoni.

12  Si us he dit coses terrenals, i no creieu, com creureu, si us parlo de coses celestials ?

13  I ningú no ha pujat al cel, sinó el que ha baixat del cel, el Fill de l'home que és al cel.

14  I com Moisès va aixecar la serp al desert, així cal que el Fill de l'home sigui aixecat:

15  perquè qui creu en ell no es perdi, sinó que tingui vida eterna.

16  Perquè Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill unigènit, perquè qui creu en ell no es perdi, sinó que tingui vida eterna.

17  Perquè Déu no va enviar el seu Fill al món per condemnar el món; sinó perquè el món per ell es salvi.

18  El qui creu en ell no és condemnat, però el qui no creu ja és condemnat, perquè no ha cregut en el nom del Fill unigènit de Déu.

19  I aquesta és la condemna: que la llum ha vingut al món, i els homes estimaven les tenebres més que la llum , perquè les seves obres eren dolentes.

20  Perquè tot aquell que fa el mal odia la llum, ni ve a la llum, perquè no siguin reprovades les seves obres.

21  Però el qui fa la veritat ve a la llum, perquè les seves obres es manifestin, que són fetes en Déu.

~ Joan 3:1-21

La veritat sobre la salvació, la vida eterna o la condemnació eterna, és que només depèn de si Jesucrist és el vostre Senyor i Salvador, o si no ho és. Si no us heu tornat a Jesucrist, convertint-lo en Senyor i Salvador de la vostra vida abans de morir, patireu un turment etern. Aquesta és la veritat que la majoria de la gent no vol escoltar. Però t'ho dic perquè em preocupo per tu, i no vull que ningú acabi a l'Infern, tot i que ja hi ha innombrables persones, sense esperança.

La gent tendeix a quedar atrapada en teories i què passa si; no voler un DÉU absolut, una VERITAT absoluta. Per al món secular, la fantasia i el postmodernisme són més entretinguts. Fins i tot la menció que només hi ha un camí cap al cel es considera atroç i horrible per a la majoria de la gent. La teoria popular és que tots els camins ens aterren al mateix lloc i que el camí que es tria a la vida només canvia la nostra manera de viure, però no afecta la nostra eternitat. Volen creure que no hi ha un infern, i si n'hi ha, o no és tan dolent un lloc O només hi acaben uns quants selectes, com Adolf Hitler.

T'HAS de penedir i tornar a Jesucrist, el Sant Fill de Déu, i fer-lo el teu Salvador. No hi ha cap altra manera.

 

Jesús li digué: Jo sóc el camí, la veritat i la vida; ningú no ve al Pare sinó per mi. ~ Mateu 7:20-22

 

13  Entreu per la porta estreta, perquè ampla és la porta i ample és el camí que porta a la destrucció, i n'hi ha molts que hi entren.

14  Perquè estreta és la porta i estret és el camí que porta a la vida, i pocs són els que la troben. 

~ Mateu 7:13-14

 

21  No tots els que em diuen: Senyor, Senyor, entraran al regne dels cels; sinó el qui fa la voluntat del meu Pare que és al cel.

22  Molts em diran aquell dia: Senyor, Senyor, no hem profetitzat en el teu nom? i en el teu nom has expulsat dimonis? i en el teu nom has fet moltes obres meravelloses?

23  I aleshores els confessaré que no us vaig conèixer mai: allunyeu-vos de mi, vosaltres que feu iniquitat.

~ Mateu 7:21-23

 

Tota cosa bona i meravellosa prové de Déu. Per ser fill de Déu, en penedir-te i dirigir-te a Jesús i després mantenir un estil de vida de veritable cristianisme, tens accés a tot el que és increïble. La curació divina, l'autoritat sobre la malaltia i la malaltia, l'habilitat per expulsar els esperits malignes de les persones i els llocs, la capacitat de ressuscitar els morts i l'accés a la pau real. Totes aquestes coses provenen de Déu i de l'Esperit Sant que habita dins de cada veritable creient de la Paraula de Déu, i que viu segons les instruccions de la seva Paraula. L'alegria, la saviesa i la veritable neteja espiritual només poden provenir de Déu, i l'única manera de tenir una relació genuïna amb Déu és a través del Sant Fill, Jesucrist.

 

 Però la justícia que prové de la fe diu així: No diguis en el teu cor: Qui pujarà al cel? (és a dir, fer baixar Crist de dalt:)

 O: Qui baixarà a les profunditats? (és a dir, fer ressuscitar Crist d'entre els morts.)

 Però què diu? La paraula és a prop teu, a la teva boca i al teu cor: és a dir, la paraula de fe, que prediquem;

9  Que si confesses amb la teva boca el Senyor Jesús, i creus en el teu cor que Déu l'ha ressuscitat d'entre els morts, seràs salvat.

10  Perquè amb el cor l'home creu fins a la justícia; i amb la boca es confessa per a la salvació.

11  Perquè l'Escriptura diu: Qui creu en ell no s'avergonyeix.

12  Perquè no hi ha diferència entre el jueu i el grec, perquè el mateix Senyor de tots és ric per a tots els qui l'invoquen.

13  Perquè qui invoqui el nom del Senyor serà salvat .

14  Com invocaran, doncs, aquell en qui no han cregut? i com creuran en aquell de qui no han sentit parlar? i com escoltaran sense predicador?

15  I com predicaran, si no són enviats? com està escrit: Que bonics són els peus dels qui anuncien l'evangeli de la pau i porten bones notícies!

~ Romans 10:6-15

Si no sou un cristià nascut de nou, si us plau, preneu la decisió ara (abans que sigui massa tard) de penedir-vos i demanar a Jesucrist que es converteixi en el vostre Senyor i Salvador, i que rebi la vida eterna quan acabeu passant. Humilieu-vos i pregueu al nostre Creador, l'únic Déu veritable, i demaneu perdó pels pecats que heu comès. Preneu la decisió d'estudiar la Sagrada Bíblia i descobriu què diu Déu i com ens ha instruït per viure. Estigueu disposats a renunciar a les coses impies, hàbits que s'oposen a Déu. Si dius mentides, penedeix-te i deixa't. Si estàs cometent actes sexuals (veient pornografia o tenint relacions sexuals fora del matrimoni, etc.) t'has de penedir, demana-li a Déu que et perdoni i ell ho farà. Fins i tot si porteu una vida relativament neta, heu de posar el vostre cor i ment en les coses de Déu. Ei, no és tan difícil com podria semblar. Una cosa que realment ajuda és tenir un bon grup de suport de companys cristians. Potser haureu d'allunyar-vos de certs amics que s'oposarien a la vostra nova vida, al vostre camí amb Déu i a fer noves amistats amb els germans i germanes en Crist.

Si us plau, uneix-te a la nostra família, la família de Déu - Creador de l'Univers! - i esdevenir germà o germana en Crist. No val la pena viure una vida al marge de Déu només per acabar algun dia a l'infern. També us ofereixo la meva mà personal d'amistat. Si voleu parlar amb mi personalment, la meva adreça de correu electrònic és rebeccalynnsturgill@gmail.com o també podeu contactar amb mi a través de les plataformes de xarxes socials. Estic aquí per ajudar en tot el que pugui.

28  Veniu a mi, tots els que esteu treballats i carregats, i jo us faré descansar.

29  Preneu-vos el meu jou i apreneu de mi; perquè sóc mansu i humil de cor, i trobareu repòs per a les vostres ànimes.

30  Perquè el meu jou és fàcil, i la meva càrrega és lleugera.

~ Mateu 11:28-30

 

 

DÉU T'ESTIMA!

Translate »