Suomalainen

😎 
Enter your username

1 Fariseusten joukossa oli mies, nimeltä Nikodemus, juutalaisten hallitsija:

 Hän tuli Jeesuksen luo yöllä ja sanoi hänelle: Rabbi, me tiedämme, että sinä olet opettaja, joka tulee Jumalasta; sillä kukaan ei voi tehdä näitä ihmeitä, joita sinä teet, ellei Jumala ole hänen kanssaan .

3  Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: ellei ihminen synny uudesti, ei hän voi nähdä Jumalan valtakuntaa.

 Nikodemus sanoi hänelle: kuinka ihminen voi syntyä vanhana? voiko hän mennä toisen kerran äitinsä kohtuun ja syntyä?

 Jeesus vastasi: Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: ellei ihminen synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

 Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä on syntynyt Hengestä, on henki.

 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: sinun täytyy syntyä uudesti.

 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen äänen, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokainen, joka on Hengestä syntynyt.

 Nikodemus vastasi ja sanoi hänelle: "Kuinka tämä voi tapahtua?"

10  Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Oletko sinä Israelin herra, etkä tiedä näitä?"

11  Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: me puhumme, mitä tiedämme, ja todistamme, että olemme nähneet; etkä ota vastaan ​​meidän todistustamme.

12  Jos minä olen puhunut teille maallisista asioista, mutta te ette usko, kuinka te uskoisitte, jos minä puhun teille taivaallisista ?

13  Eikä kukaan ole noussut ylös taivaaseen, vaan se, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa.

14  Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Pojan ylennettämän:

15  ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

16  Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

17  Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa; vaan että maailma hänen kauttaan pelastuisi.

18  Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita, mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

19  Ja tämä on tuomio, että valo on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valoa , koska heidän tekonsa olivat pahat.

20  Sillä jokainen, joka tekee pahaa, vihaa valoa, eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojaan nuhdettaisi.

21  Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, jotta hänen tekonsa tulisivat ilmi, koska ne ovat Jumalassa tehdyt.

~Johannes 3:1-21

Totuus pelastuksesta, iankaikkisesta elämästä tai iankaikkisesta kadotuksesta on, että se riippuu yksinomaan siitä, onko Jeesus Kristus sinun Herrasi ja Vapahtajasi vai ei. Jos et ole kääntynyt Jeesuksen Kristuksen puoleen ja tehnyt Hänestä elämäsi Herran ja Vapahtajan ennen kuolemaasi, joudut kärsimään ikuista piinaa. Tämä on totuus, jota useimmat ihmiset eivät halua kuulla. Mutta kerron sinulle, koska välitän sinusta, enkä halua kenenkään joutuvan helvettiin, vaikka siellä on jo lukemattomia ihmisiä ilman toivoa.

Ihmisillä on taipumus takertua teorioihin ja mitä jos; ei halua absoluuttista JUMALAA, absoluuttista TOTUUTTA. Maallistuneelle maailmalle fantasia ja postmodernismi ovat hauskempaa. Jopa maininta siitä, että taivaaseen on vain yksi tie, pidetään hirvittävänä ja kauhistuttavana useimmille ihmisille. Suosittu teoria on, että kaikki tiet johtavat lopulta samaan paikkaan ja että polku, jonka valitsemme elämässämme, vain muuttaa tapaamme elää, mutta ei vaikuta ikuisuuteen. He haluavat uskoa, että helvettiä ei ole, ja jos on, se ei ole niin huono paikka TAI vain harvat valitut, kuten Adolf Hitler, päätyvät sinne.

Sinun PITÄÄ tehdä parannus ja kääntyä Jeesuksen Kristuksen, JUMALAN Pyhän Pojan puoleen ja tehdä Hänestä Vapahtajasi. Ei ole muuta tapaa.

 

Jeesus sanoi hänelle: Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. ~ Matteus 7:20-22

 

13  Menkää sisään ahtaasta portista, sillä se portti on leveä ja tie leveä, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka menevät siitä sisään.

14  Sillä se portti on ahdas ja tie ahdas, joka vie elämään, ja harvat ovat, jotka sen löytävät. 

~ Matteus 7:13-14

 

21  Ei jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra, pääse taivasten valtakuntaan; vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

22  Monet sanovat minulle sinä päivänä: "Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet?" ja oletko sinun nimesi kautta ajanut ulos riivaajia? ja sinun nimessäsi olet tehnyt monia ihmeitä?

23  Ja silloin minä tunnustan heille: en ole koskaan teitä tuntenut: menkää pois minun tyköäni, te vääryyden tekijät.

~ Matteus 7:21-23

 

Kaikki hyvä ja ihmeellinen asia tulee Jumalalta. Ollaksesi Jumalan lapsi, katumalla ja kääntymällä Jeesuksen puoleen ja sitten ylläpitämällä todellisen kristinuskon elämäntapaa, sinulla on pääsy kaikkeen, mikä on mahtavaa. Jumalallinen parantuminen, auktoriteetti sairauksiin ja tauteihin, kyky ajaa pahat henget ulos ihmisistä ja paikoista, kyky herättää kuolleita ja pääsy todelliseen rauhaan. Kaikki nämä asiat ovat Jumalalta ja Pyhältä Hengeltä, joka asuu jokaisessa Jumalan sanaan tosi uskovassa ja joka elää Hänen Sanansa ohjeiden mukaan. Ilo, viisaus ja todellinen hengellinen puhdistuminen voivat tulla vain Jumalalta, ja ainoa tapa saada todellinen suhde Jumalaan on Pyhän Pojan, Jeesuksen Kristuksen, kautta.

 

 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta on, puhuu näin: älä sano sydämessäsi: kuka nousee taivaaseen? (eli tuodakseen Kristuksen alas ylhäältä:)

 Tai kuka laskeutuu syvyyteen? (eli herättämään Kristuksen kuolleista.)

 Mutta mitä se sanoo? Sana on lähellä sinua, sinun suussasi ja sydämessäsi: se on uskon sana, jota me saarnaamme.

9  Että jos sinä tunnustat suullasi Herran Jeesuksen ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut.

10  Sillä sydämellä ihminen uskoo vanhurskaudeksi; ja suulla tunnustetaan pelastukseksi.

11  Sillä Raamattu sanoo: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".

12  Sillä ei ole eroa juutalaisen ja kreikkalaisen välillä; sillä sama Herra ylitse kaikki on rikas kaikille, jotka häntä avuksensa huutavat.

13  Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu .

14  Kuinka he sitten huutavat avuksensa sitä, johon he eivät usko? ja kuinka he uskovat häneen, josta he eivät ole kuulleet? ja kuinka he kuulevat ilman saarnaajaa?

15  Ja kuinka he saarnaavat, ellei heitä lähetetä? niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka kauniit ovat niiden jalat, jotka julistavat rauhan evankeliumia ja tuovat ilosanoman hyvää!"

~ Roomalaisille 10:6-15

Jos et ole uudestisyntynyt kristitty, ole hyvä ja tee päätös nyt (ennen kuin on liian myöhäistä) tehdä parannus ja pyytää Jeesusta Kristusta tulemaan Herrallesi ja Vapahtajallesi ja vastaanottamaan iankaikkinen elämä, kun lopulta ylität. Nöyrry ja rukoile Luojaamme, ainoaa tosi Jumalaa, ja pyydä anteeksiantoa tekemillesi synneille. Tee päätös tutkia Pyhää Raamattua ja ota selvää, mitä Jumala sanoo ja kuinka Hän on ohjeistanut meitä elämään. Ole valmis luopumaan jumalattomista asioista, tavoista, jotka ovat Jumalan vastaisia. Jos valehtelet, tee parannus ja lopeta. Jos teet seksuaalisia tekoja (katsot pornoa tai harrastat seksiä avioliiton ulkopuolella jne.), sinun on tehtävä parannus, pyydettävä Jumalaa antamaan sinulle anteeksi ja HÄN ON. Vaikka eläisitkin suhteellisen puhdasta elämää, sinun on suunnattava sydämesi ja mielesi Jumalan asioihin. Hei, se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää. Yksi asia, joka todella auttaa, on hyvä tukiryhmä kristittyjen tovereista. Saatat joutua kävelemään pois tiettyjen ystävien luota, jotka vastustavat uutta elämääsi, vaellustasi Jumalan kanssa ja solmivat uusia ystävyyssuhteita veljien ja sisarten kanssa Kristuksessa.

Liity perheeseemme, Jumalan - Universumin Luojan - perheeseen! - ja tulla veljeksi tai sisareksi Kristuksessa. Ei kannata elää elämää erillään Jumalasta vain päätyäkseen jonain päivänä helvettiin. Tarjoan sinulle myös henkilökohtaisen ystävyyden käteni. Jos haluat keskustella kanssani henkilökohtaisesti, sähköpostiosoitteeni on rebeccalynnsturgill@gmail.com tai voit ottaa minuun yhteyttä myös sosiaalisen median kautta. Olen täällä auttaakseni kaikin mahdollisin tavoin.

28  Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.

29  Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta; sillä minä olen nöyrä ja nöyrä sydämeltä, ja te löydätte levon sielullenne.

30  Sillä minun ikeeni on hyvä, ja minun kuormani on kevyt.

~ Matteus 11:28-30

 

 

JUMALA RAKASTAA SINUA!

Translate »